FAQ’s

Waarom biedt Plezier in Yogakleding alleen kleding aan van bamboe?

Ik zocht naar kleding op basis van natuurlijke materialen, dat vind ik wel zo passend bij yoga. Na lang zoeken en speuren op het internet kwam ik bij Bambooclothing in Engeland uit. Hun kledingstukken spraken me aan en we hadden ook gelijk een prettig contact. Ze stonden erg open voor mijn idee. En belangrijker nog: hun kleding zit bijzonder prettig!

Maar ik sluit niet uit dat ik in de toekomst ook kleding aanbied van bijvoorbeeld organisch katoen.

Komt er in de toekomst nog andere kleding bij?

Dat is wel de bedoeling ja. Maar het valt niet mee om geschikte items te vinden. Voor wat betreft Bambooclothing ben ik afhankelijk van hun collectie. Verder zoek ik nog naar t-shirts (hooggesloten) met mooie print en shirts met lange mouwen.

Wat zijn de voordelen van bamboe?

De bamboeteelt is niet vervuilend voor het milieu. Er worden geen pesticiden gebruikt om bamboe te laten groeien. Bovendien groeit bamboe uit zichzelf wel als kool. Extra water is daarom ook niet nodig.
De kleding op basis van bamboe is absorberend, ademend, anti-bacterieel, het is verkoelend bij warm weer en ook warm bij koel weer. Het is zacht waardoor mensen met een gevoelige of allergische huid er vaak goed tegen kunnen en het is anti-statisch.

Het is één en al zwart nu. Komt er ook nog yogakleding in andere kleurtjes bij?

Als het aan mij ligt wel ja! Persoonlijk hou ik namelijk helemaal niet van zwart. Maar nogmaals: op dit moment ben ik afhankelijk van de collectie van Bambooclothing. Afgelopen voorjaar hadden ze tops in heel veel vrolijke kleurtjes. Even geduld dus nog!

Waarom verkoopt Plezier in Yoga alleen yogakleding voor dames?

Tja, op dit moment is dat zo. Twee goede redenen kan ik geven: deze kledinglijn is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte. En het merendeel van de yogabeoefenaars is nog steeds vrouw. Maar als er mannen zijn die ook yogakleding of sportkleding op basis van bamboe willen kopen: geef het aan heren!!

Yoga gaat toch om de weg naar binnen. Waarom dan deze uiterlijke kant van yoga?

Dit is iets waar ik zelf wel een tijdje mee geworsteld heb. Juist omdat yoga om de weg naar binnen gaat, vond ik het lastig om iets te verkopen wat over de buitenkant gaat. Maar ik heb wel gemerkt dat comfortabele yogakleding erg belangrijk is, zeker als je zoveel op de yogamat staat als ik. Vandaar dat ik deze stap toch heb gezet.
Daarom wil ik ook alleen maar kleding aanbieden van natuurlijke en eerlijke materialen en dit tegen een eerlijke prijs!

Het kledingstuk dat ik graag wil hebben is niet op voorraad. Komt het weer?

Jazeker! Je kunt doorgeven wat je wilt hebben en in welke maat (en kleur) en dan bestel ik het weer bij in Engeland. Soms moet je even geduld hebben en wat langer wachten tot jouw bestelling binnen is. Dit is een goede oefening in geduld….

Kan ik de kleding ook krijgen zonder het Plezier in Yogalogo?

Dat kan. Het is wel handig om dit even aan te geven. Op dit moment  heb ik alleen bedrukte kleding in voorraad. Overigens zijn de prijzen voor kleding met of zonder logo, gelijk.

Waarom kan ik niet met Ideal betalen?

Ik ben nog maar net begonnen met deze webshop en ik wil eerst eens kijken hoe het loopt voordat ik iets installeer als Ideal. Dus als jullie nou allemaal massaal inkopen dan is Ideal snel geregeld hoor!

Als ik toch niet de goede maat heb gekozen kan ik de kleding dan ruilen?

Uiteraard. Het is dan wel de bedoeling dat je het kledingstuk eerst retourneert alvorens ik een nieuwe toestuur.

Het kledingstuk bevalt me niet. Mag ik het terugsturen?

Je kunt het terugsturen, in de originele verpakking met aangehecht kaartje. Zodra ik het binnen heb, zorg ik dat het geld wordt teruggestort.

Ik heb een vraag maar die staat er niet tussen. Wat te doen?

Mail me!!! info@plezierinyogakleding.nl.

Plezier in Yogakleding

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van de Plezier in Yogakledinglijn! Zelf yoga ik met veel plezier in de kledingstukken die ik aanbied. Ik hoop jij ook! De kleding is gemaakt van het natuurlijke materiaal bamboe; heerlijk zacht, comfortabel, ademend en absorberend.

Namasté,
Majanka

Met liefde gemaakt om met plezier te dragen!