Klantenservice

Betalen

De prijzen van de producten in de webshop zijn allemaal vermeld in Euro’s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Je kunt betalen door middel van een bankoverschrijving of betalen bij afhalen. Indien je het pakket komt afhalen, betaal je uiteraard geen verzendkosten. Betaal je per overschrijving dan wordt de bestelling pas toegestuurd zodra het geld op de rekening staat van Plezier in Yoga.

Verzenden, ruilen & retourneren

  • Levering: binnen 5 werkdagen* (indien voorradig)
  • Brievenbuspost: € 2,95 euro
  • Pakketpost: € 4,95 euro
  • Bestellingen boven € 80,- géén verzendkosten
  • Gratis afhalen in Alblasserdam (op afspraak)

* Na ontvangst van jouw betaling zal de bestelling binnen 3 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van uw pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Plezier in Yoga niet aansprakelijk.Plezier in Yoga is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadiging van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Plezier in Yoga toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.

Als je een kledingstuk wilt ruilen of retourneren, dien je dit binnen 7 dagen na ontvangst per e-mail te melden aan  info@plezierinyogakleding.nl. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je het kledingstuk ook terug komen brengen in Alblasserdam (op afspraak).

Algemene voorwaarden

Op al onze bestellingen en producten zijn de algemene voorwaarden van Plezier in Yogakleding van toepassing.

Plezier in Yogakleding

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van de Plezier in Yogakledinglijn! Zelf yoga ik met veel plezier in de kledingstukken die ik aanbied. Ik hoop jij ook! De kleding is gemaakt van het natuurlijke materiaal bamboe; heerlijk zacht, comfortabel, ademend en absorberend.

Namasté,
Majanka

Met liefde gemaakt om met plezier te dragen!