Over Plezier in Yoga

Het idee voor Plezier in Yoga is geboren vanuit mijn liefde en passie voor yoga en mijn wens om mijn yogakennis en liefde voor het vak over te dragen aan anderen. Zelf doe ik al zo’n 22 jaar met veel plezier aan yoga. Ik heb les gehad van meerdere yogadocenten bij verschillende yogascholen. Ik heb de driejarige opleiding tot Iyengar yogadocent gevolgd en in 2015 mijn diploma behaald op Introductory niveau. Ik heb ook de vervolgopleiding voor het Junior I niveau gevolgd. Zelf neem ik deel aan workshops van diverse Iyengar yogadocenten.
Voor meer informatie over Iyengar yoga klik hier.

Majanka: “Yoga maakt me krachtig en tegelijkertijd ook soepel. Het zorgt ervoor dat ik me meer bewust ben van neigingen en patronen in mijn lichaam en in mijn geest. Yoga maakt me weerbaarder, rustiger, meer ontspannen en stiller. Hierdoor is het leven een stukje lichter; het geeft me ‘verlichting’. Hopelijk brengt yoga ook jou lichtheid, kracht en ontspanning!”

Yoga CV

 • 2023-heden: Mentoring door docenten van Iyengar Yoga Oosterhout-Breda.
 • 2013- heden: workshops van Iyengar yogadocenten als Rita Keller, Annemieke Post, Manouso Manos, Gulnaz Dashti, Raya Uma Datta en anderen.
 • 2015: vervolgopleiding binnen Iyengar Yoga (junior I niveau).
 • 2015: diploma behaald van 3-jarige Iyengar yoga docentenopleiding
 • 2012: start yogadocentenopleiding Iyengar Yoga (3-jarige opleiding bij Iyengar Yoga Brabant)
 • 2012: yogalessen bij Yoga Frans in Rotterdam Kralingen (Iyengar yoga)
 • 2012: workshop kindermeditatie bij Jip&Jan Academie
 • 2011: opleiding kinderyogadocent bij Jip&Jan Academie van Helen Purperhart
 • 2011: cursus zwangerschapsyoga bij Astrid van Dam Yogacenters
 • 2011: yogadocentenopleiding bij Astrid van Dam Yogacenters
 • 2006-2009: diverse cursussen bij Stichting Filosofie & Meditatie
 • 2006-2009: curriculum filosofie & meditatie bij Stichting Filosofie & Meditatie
 • 1997-2011: yogalessen bij verschillende yogascholen

Plezier in Yoga is aangesloten bij:

 • Iyengar Yogavereniging Nederland