Voor wie?

Plezier in Yoga verzorgt yogalessen voor volwassenen; man, vrouw, jong, ouder, stijf, soepel, in Alblasserdam. Woon je in Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Nieuw-Lekkerland, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht of directe omgeving en zoek je een leuke, fysieke vorm van yoga? Je bent van harte welkom bij Plezier in Yoga!

Tijdens de yogalessen doe je verschillende asana’s (lichaamshoudingen): staand, zittend, liggend of je bekijkt de wereld eens vanuit een omgekeerde houding. Je doet draaiingen, vooroverbuigingen en achteroverbuigingen. De asana’s worden altijd afgesloten met een liggende ontspanning om zo lichaam én geest te ontspannen. De yogalessen bij Plezier in Yoga zijn hatha yogalessen, gestoeld op Iyengar yoga.

Effecten yoga

Yoga is geschikt voor iedereen; met of zonder klachten. Het maakt niet alleen de spieren sterker en soepeler, maar het werkt ook door op onze organen, klieren, hormoonhuishouding en op onze geest. Yoga maakt ons bewuster van wat er in ons lichaam en in onze geest gebeurt. Met als uiteindelijk doel: de geest rustig en stil maken.

In de praktijk blijkt yoga een zeer goed middel tegen allerlei soorten klachten. Heb je bijvoorbeeld last van stress, rugpijn, migraine, hyperventilatie of buikpijn? Probeer eens een tijdje yoga en ontdek wat het voor je kan doen!

Als je regelmatig yoga beoefent zul je merken dat je:

  • beter kunt ontspannen;
  • bewuster wordt van lichaam en geest;
  • soepeler en sterker wordt;
  • vrijer kunt ademen;
  • lekkerder in je vel zit;
  • minder fysieke klachten hebt.

Plezier in Yoga geeft, op verzoek, ook privélessen. Neem gerust eens contact op met Majanka voor de mogelijkheden: info@plezierinyoga.nl.

Kinderyoga
Zo nu en dan geeft Plezier in Yoga ook een cursus kinderyoga. Zodra er weer een cursus van start gaat, wordt dat op de website vermeld.